Małżeńska próba

Autor: Miranda Lee

Właściciel kopalni złota i diamentów Scott McAllister dostaje anonimowy list z informacją. że żona go zdradza. Do listu dołączone są zdjęcia Sarah z przystojnym mężczyzną w lobby hotelowym. Scott wyciąga pochopny wniosek i oskarża żonę o niewierność. Sarah. dotknięta brakiem zaufania. wyprowadza się z domu. Żadne z nich nie podejrzewa. że ktoś specjalnie zaaranżował tę sytuację. by ich poróżnić…

 

Druga część miniserii ukaże się w lutym.

Wydawnictwo: Harlequin

Cena: 7.99


9788381374347

Wydawnictwo: INFOR

PDF

https://woblink.com/ebook/import-towarow-jak-rozliczac-vat-od-towarow-sprowadzanych-spoza-ue-aneta-szwech-141155u: https://woblink.com/product-publication/download/141155/pdf

Cena:


Emma

Autor: Jane Austen

Wydawnictwo Wymownia przygotowało prezenty dla swoich Czytelników. Treść książki zdradzi sposób. w jaki można pobrać niespodzianki – darmowe ebooki naszego wydawnictwa.

Emma:

Pomimo przekonania. iż nigdy nie wyjdzie za mąż. Emma Woodhouse. dwudziestoletnia mieszkanka wioski Highbury. dostrzega w sobie talent do swatania par. Po ślubie swej guwernantki i miejscowego wdowca. pana Westona. który traktuje jako swój osobisty sukces. postanawia znaleźć godnego męża dla swojej nowej przyjaciółki. Harriet Smith…

Emma to ponadczasowa powieść angielskiej pisarki Jane Austen. wydana w 1815 roku. Podobnie. jak w innych powieściach. Jane Austen opisuje rozterki dystyngowanej kobiety żyjącej w Anglii okresu regencji. Powieść została sklasyfikowana jako komedia obyczajowa. Tytułową bohaterką powieści jest

21.9: https://woblink.com/ebook/poczekalnia-w-barbara-rejek-141456u

Cena:


Nauka w kuchni

Autor: Michał Kuźmiński

Czy zastanawiałeś się. kiedy ludzie zaczęli gotować? Jak przyrządzali jedzenie neandertalczycy albo jak mógł smakować stek po kromaniońsku?

Michał Kuźmiński. wieloletni szef działu Nauka „Tygodnika Powszechnego”. prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość.

Z książki dowiesz się. jak wygląda gluten. poznasz tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą. że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego). poznasz zapach zupy z kwarków. dowiesz się. jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.

Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na

:

Cena:


https://woblink.com/product-publication/download/141224/epub

1:

:

Cena:



jegor gajdar, istp zawody, jo nesbo wybawiciel pdf, klub ksiązki katolickiej, radowe dziewczyny, tischner książki, wojna trojańska parandowski, więziennictwo w polsce, brenda joyce, słownik terminów medycznych, pozwól mi zostać tijan pdf, pan tadeusz 13 księga pdf, ciechaniewicz pielęgniarstwo pdf, kochaj wystarczająco dobrze, jak napisac pismo do zus, księga wszystkich dusz tom 4 pdf, mit o chaosie…