Sprawozdanie finansowe w firmie

Autor: Praca Zbiorowa

Stan prawny 20 listopada 2018 r.

20 listopada 2018 r.

Opis publikacji Roczne sprawozdanie finansowe powinno rzetelnie i jasno przedstawiać sytuację majątkową. finansową i wynik finansowy. Publikacja „Sprawozdanie finansowe w firmie” omawia podatkowe i bilansowe aspekty związane z zamknięciem roku 2018.

Ten niezbędnik każdego księgowego w bardzo przystępny sposób opisuje zagadnienia związane z weryfikacją i aktualizacją aktywów i pasywów (wycena) oraz z wstępnym zamknięciem ksiąg rachunkowych. Praktyczne przykłady przeprowadzą Czytelnika przez poszczególne etapy związane ze sporządzeniem sprawozdania finansowego wraz z załącznikami i wyjaśnieniami (bilans wraz z wyjaśnieniami do niektórych jego pozycji. rachunek zysków i strat. rachunek prz

31.2: https://woblink.com/ebook/wspieranie-inwestycji-nowe-zasady-pomocy-regionalnej–141168u

Cena:

Uśpiona. Który to wariant rzeczywistości?

Autor: Anka Mrówczyńska

Thriller psychologiczny – mocny. szokujący i pełen przemocy.

Sceny przesycone brutalnością i zaskakujące zwroty akcji.

Niezwykle interesująca analiza psychiki bohaterów.

Uśpiona osadzona jest w czasach współczesnych. ale dotyka późnego PRL-u. w którym bohaterowie przeżywają swoje historie. Andrzej. pozbawiający życia zwyrodniałego ojca. Majka wciąż ucieka przed czymś i przed kimś. Mściwy prokurator. który zrobi wszystko. by osiągnąć zamierzony cel. Jagoda. córka polityka podporządkowanego całkowicie pewnemu prokuratorowi.

Historie i losy bohaterów z pozoru odrębne jednak z każdą kolejną stroną zazębiające się coraz bardziej. Finał szokujący. Ujawnia jak bardzo postacie są ze sobą połączone. Dzięki temu odkryty zostanie kol

11.5: https://woblink.com/ebook/emma-jane-austen-141221u

Cena:

Wspieranie inwestycji – nowe zasady pomocy regionalnej

Autor: praca zbiorowa

1 lipca 2018 r. weszła w życie ustawa o wspieraniu nowych inwestycji. która wprowadziła istotne zmiany w zakresie przyznawania regionalnej pomocy publicznej. Nowe regulacje znacznie zmieniają zasady dotyczące przyznawania pomocy i to w podstawowym aspekcie – ze wsparcia przedsiębiorcy będą mogli korzystać w związku z przeprowadzanymi inwestycjami na terenie całego kraju. To oznacza większą elastyczność i dużo większe możliwości korzystania ze wsparcia. W wielu aspektach zmienią się także zasady rozliczania pomocy publicznej.

Niniejsza publikacja ma na celu omówienie nowych zasad przyznawania i rozliczania pomocy w praktycznym ujęciu. Jednocześnie założeniem autorów było stworzenie poradnika omawiającego nowy mechanizm w sposób możliwe kompleksowy.

:

9788381194488: Wydawnictwo

21.9: https://woblink.com/ebook/poczekalnia-w-barbara-rejek-141456u

Negore-Tchórz. Wydanie dwujęzyczne z gratisami

Autor: Jack London

Akcję swojego opowiadania Negore-Tchórz Jack London osadza na XIX-wiecznej Alasce i opowiada historię Negore. który musi udowodnić przed swoim plemieniem. że nie jest tchórzem. London jak zwykle drobiazgowo odtwarza plemienną atmosferę. tworzy silnych. ciekawych bohaterów. obok których nie sposób przejść obojętnie.

Jack London (John Griffith Chaney) – autor powieści i opowiadań z wątkami autobiograficznymi. London miał niezwykle barwne życie. Samouk. był m.in. poszukiwaczem złota w Klondike. marynarzem. reporterem. gazeciarzem. trampem i kłusownikiem. Jako korespondent wojenny relacjonował konflikt rosyjsko-japoński w 1905 r. i wojnę domową w Meksyku. W jego twórczości często pojawia się motyw samotnej walki człowieka z panu

37: https://woblink.com/ebook/kroniki-sprzedawcy-krwi-yu-hua-katarzyna-sarek-141217u

1:

:

9788365590114: Wydawnictwo

24.9: https://woblink.com/ebook/odwaz-sie-zyc-dawid

9788381374422: Wydawnictwo

Format

9.9: https://woblink.com/ebook/przychody-z-innych-zrodel-kiedy-trzeba-je-wykazac-w-informacji-rocznej-szymankiewicz-marcin-141161u

Cena:

masa o procesie polskiej mafii pdf, choroba alzheimera pdf, przewodnik ukraina, hichot, ewa plebanek, stasiuk dukla, wytrzymałość materiałów niezgodziński pdf, zamiana rol, lwice biznesu, amerykańska królowa, historia literatury, rutger bregman, ziarno prawdy opowiadanie, metody i techniki badań pedagogicznych łobocki, alfabet mafii odcinek 1, nastoletnie matki online…