Chłodnictwo

Autor: Klaus Lösche

Jak uniknąć strat jakości? Czy lepiej zamrażać ciasto z garą czy bez gary? Czym są i jak działają polepszacze do głębokiego mrożenia? Co się dzieje z drożdżami podczas mrożenia?

Przez siedem dni w tygodniu. o każdej porze dnia konsument chce mieć dostęp do szerokiej gamy świeżych produktów piekarniczych. Współczesna technologia pozwala rozdzielić czasowo fazy wytwarzania ciasta. garowania oraz wypieku. Najszersze pole manewru daje faza garowania. a największy sukces można osiągnąć dzięki zastosowaniu chłodnictwa.

Książka porusza szereg istotnych zagadnień technologicznych związanych z procesami chłodzenia i mrożenia różnych typów produktów spożywczych (stałych. płynnych. pakowanych. itp.). Ponadto znajdują się w niej informacje oraz ws

Wydawnictwo: Insignis

Cena: 0


ISBN

9788301194499: Wydawnictwo

Format

69: https://woblink.com/ebook/geologia-historyczna-wlodzimierz-mizerski-stanislaw-orlowski-30657u

Cena: Stanisław Orłowski



witkacy pożegnanie jesieni, resocjalizacja książki, smary plastyczne, miłość na walizkach, niebezpieczna psychologia, testy z przyrody klasa 4 do wydrukowania, smsowa gra pdf, oskar i róża, ramy przestrzenne, konsiliencja, zarządzanie: teoria i praktyka, corka gliniarza pdf, harlan coben netflix, smętarz dla zwierzaków pdf, testy osobowości pdf, sierra cartwright piętno pdf, plany aktywności, syreny anna langner…