Polskie mięso

Autor: Jaś Kapela

Jaś Kapela zatrudnił się na czarno przy łapaniu drobiu w kurniku oraz na etacie na zawieszaniu w ubojni. by u źródeł zobaczyć. w jakich warunkach żyją hodowlane kury i jak są później przetwarzane na mięso. Udał się do miasta w środkowej Polsce. gdzie znajduje się największy w Europie Środkowo-Wschodniej zakład uboju świń. by z lokalnymi dziennikarzami i aktywistami dowiedzieć się. jak przemysłowa produkcja zwierząt wpływa na życie codzienne mieszkańców. Wreszcie wyruszył śladem aktywistów do Puszczy Białowieskiej. by dowiedzieć się. jak ważne jest zaangażowanie w walce o lepszą przyszłość i dlaczego warto blokować harvestery.

„Polskie mięso” to nie tylko mocny reportaż o zwierzętach. jedzeniu mięsa. weganizmie. ale także poruszająca historia jedzenia – tego. jak jedzono. co się

34.9: https://woblink.com/ebook/ostaniec-czyli-ostatni-swiadek-jerzy-w-borejsza-134798u

Cena:


ISBN

9788301202040: Wydawnictwo

Format

69: https://woblink.com/ebook/gielda-dla-firm-rodzinnych-szymon-filipczak-135669u

Cena:



piorun angel payne pdf, atlas anatomii palpacyjnej pdf, upadek komunizmu w polsce krótko, harlequin pikantne fragmenty, subnautica infekcja, gad spowiedź klawisza pdf, książki o psychologii człowieka, savonaroli, marian morawski, prawdopodobieństwo statystyka, powiem ci coś, opowieści z doliny smoków ulub, dziewczyna z pociągu epub, legal english pdf, noc kupały pdf, ebook gratis, george enescu, bezkres magii pdf, konturek fizjologia człowieka pdf, irena radomska ile ma lat, pomnik cesarzowej achai tom 2 pdf…