ISBN

9788381471299: Wydawnictwo

Format

28: https://woblink.com/ebook/pan-dr-sylwia-janik-141195u

Cena:


https://woblink.com/product-publication/download/141193/epub

1:

:

Cena:


:

:

Cena:


Nauka w kuchni

Autor: Michał Kuźmiński

Czy zastanawiałeś się. kiedy ludzie zaczęli gotować? Jak przyrządzali jedzenie neandertalczycy albo jak mógł smakować stek po kromaniońsku?

Michał Kuźmiński. wieloletni szef działu Nauka „Tygodnika Powszechnego”. prowadzi nas przez fascynujące tajniki jedzenia i gotowania od czasów prehistorycznych po najdalszą przyszłość.

Z książki dowiesz się. jak wygląda gluten. poznasz tajniki zakwasu chlebowego (wszyscy wiedzą. że pierwszy chleb nigdy nie wychodzi i najlepiej od razu zacząć od drugiego). poznasz zapach zupy z kwarków. dowiesz się. jak wyhodować sałatę w kosmosie i dlaczego astronauci lubią pikantne jedzenie.

Ta książka to prawdziwie (r)ewolucyjne historie sztuki kulinarnej. Kopalnia naukowej wiedzy i fascynujących ciekawostek na

:

Cena:


ISBN

9788365590206: Wydawnictwo

Format

34.9: https://woblink.com/ebook/life-mastery-dawid-piatkowski-141206u

Cena:


https://woblink.com/product-publication/download/141225/pdf

1: Autor

Autor

Chrąchol-Barczyk Urszula: Autor

Cena:



fizyka dla inżynierów massalski pdf, karty pracy zadania z matematyki klasa 2 podstawowa do wydrukowania, politologia heywood pdf, coś mojego, etyka w polityce, myślenie pytaniami, adam szafrański, ekologia sprawdzian gimnazjum, duryasz, edukacja zdrowotna pdf, przygody odyseusza tekst, gospodarka żywnościowa, ukraiński kurs podstawowy, demokracja czy sanacja…